Kontakta oss Kontakta support Logga in

+46 520 700 50

Spannmålsgatan 13, 461 30 Trollhättan

Rättarvägen 3, 169 68 Solna

"Tack vare Libitums tjänst kan våra kunder själva klicka i sina inredningsval hemifrån"

Maria Sjöstedt, inredningsansvarig HSB ProjektPartner

Samla och hantera felanmälan på ett och samma ställe

Som fastighetsägare eller bostadsutvecklare finns det mycket att hålla koll på, inte minst när det kommer till att hantera garantiärenden och felanmälan.

Med vår lösning för eftermarknad och hantering av felanmälan får du en tydlig överblick. Så fort ett ärende kommer in i systemet så får du en notis, sedan föreslår systemet automatiskt vem av alla inblandade entreprenörer eller leverantörer i just det projektet som bör avhjälpa felet.

Bra överblick och smidig hantering av ärenden

Den boende rapporterar enkelt in sitt ärende/felanmälan via sin mobil, surfplatta eller dator. Administratören får en bra överblick över inkomna ärenden och kan snabbt och smidigt skapa arbetsorder och fördela ut dessa till rätt part.

Ärendeportalen bidrar till att skapa kontroll över eftermarknadsprocessen och att säkerställa att inga ärenden ramlar mellan stolarna.

Kontakta oss

En sömlös lösning från säljskede till eftermarknad

Det unika med våra olika system är att de fungerar sömlöst med varandra. Det betyder att om ni redan använt er av vår tillvalshantering så ligger alla bostäder konfigurerade och klara per automatik när ni går från Tillvalshantering till Eftermarknad, och självklart med samma inloggning och gränssnitt både för er och era kunder.

Digital bopärm

Digital bopärm

För bostadsköpare är det viktigt att enkelt komma åt bruksanvisningar och annan dokumentation kring bostaden. Ni kan smidigt tillgängliggöra detta i digital form genom vår digitala bopärm.

Felanmälan

Felanmälan

Kundernas felanmälan görs enkelt och direkt i systemet. Kunderna mottar återkoppling via e-post och/eller SMS när ett ärende öppnas, påbörjas eller avslutas

Anpassa ärendehanteringen efter era behov

Felanmälan

Med funktionen Felanmälan kan kunder enkelt rapportera problem och brister med sin inredning direkt i sin telefon eller dator.

Digital bopärm

Med den digitala bopärmen har kunden alltid tillgång till produktblad, skötselanvisningar och information för just sin inredning.

Ritningar

Med denna funktion kan bostadsköparen se och skriva ut bostadens ritningar. Det är oftast ritningstyper som bofaktablad, köks- och el-ritningar som läggs in.

Kalender

Med funktionen Kalender kan bostadsköparen ta del av olika händelser.

Nyheter

Med nyhetssidan kan ni snabbt, enkelt och effektivt kommunicera med bostadsprojektet alla köpare samtidigt. Till exempel kan ni rapportera om hissen behöver repareras eller när garantibesiktning planeras.

Bokningsfunktion

Med bokningsfunktionen kan du enkelt bjuda in dina kunder att göra olika tidsbokningar, såsom att boka hisstid vid inflyttning eller möte med en inredare. Bokningsfunktionen gör det enkelt för dig som kundansvarig att hålla koll på och administrera bokningar i projektet. Kunderna och du som administratör kan enkelt synkronisera bokningar med din egen kalender.

Multipla språk

Med stöd för flera språk blir det lättare att kommunicera med dina kunder.

Låt era kunder känna igen er. Vi skräddarsyr portalen med er grafiska profil

Er grafiska profil