Boka demo

0520-700 50

Spannmålsgatan 13, 461 30 Trollhättan

Rättarvägen 3, 169 68 Solna

Att göra felanmälan är hur enkelt som helst!

– Eric Ekström, Projektledare på Egnahemsbolaget

Samla och hantera felanmälan på ett och samma ställe

Som fastighetsägare eller bostadsutvecklare finns det mycket att hålla koll på, inte minst när det kommer till att hantera garantiärenden och felanmälan. Men gör du det bra, så kan du få en nöjd kund till att bli väldigt nöjd. Så se det som din sista chans att briljera och överträffa dina kunders förväntningar. Då kommer du fortsätta att få nya kunder, för all framtid.

Hur gör man då det? Förutom att du såklart måste agera blixtsnabbt så måste du ha stenkoll på vem det är som hör av sig, vad som behöver rättas till och när det kan vara klart. Med vår lösning för eftermarknad och hantering av felanmälan får du allt detta och lite till. Så fort ett ärende kommer in i systemet så får du en notis, sedan föreslår systemet automatiskt vem av alla inblandade entreprenörer eller leverantörer i just det projektet som bör avhjälpa felet. Det enda du behöver göra är att trycka på en knapp, då meddelas kunden och sen är hjälpen på väg. Blixtsnabbt!

Bra överblick och smidig hantering av ärenden

Den boende rapporterar enkelt in sitt ärende/felanmälan via sin mobil, surfplatta eller dator. Administratören får en bra överblick över inkomna ärenden och kan snabbt och smidigt skapa arbetsorder och fördela ut dessa till rätt part.

Ärendeportalen bidrar till att skapa kontroll över eftermarknadsprocessen och att säkerställa att inga ärenden ramlar mellan stolarna.

Boka demo

Digital bopärm

Digital bopärm

Våra projektledare bygger upp er ärendeportal med de inredningsartiklar och produkter som finns i era bostäder. Har ni använt vår tillvalshantering görs detta automatiskt utefter boendes val

Din kund loggar in

Din kund loggar in

Varje kund tilldelas ett unikt inlogg till just sin bostad. All inredning, skötselinformation och kommunikation samlas på ett och samma ställe

När något går snett

När något går snett

Kundernas felanmälan görs enkelt och direkt i Ärendeportalen. Kunderna mottar återkoppling via e-post och/eller SMS när ett ärende öppnas, påbörjas eller avslutas

Håll ordning och reda, allt på ett ställe

Håll ordning och reda, allt på ett ställe

När en kund har skapat ett ärende finns funktioner för att kommunicera med totalentreprenör, underentreprenörer, skapa arbetsordrar och återkoppla till kund

En sömlös lösning från säljskede till eftermarknad

Det unika med våra olika system är att de fungerar sömlöst med varandra. Det betyder att om ni redan använt er av vår tillvalshantering så ligger alla bostäder konfigurerade och klara per automatik när ni går från Tillvalshantering till Eftermarknad, och självklart med samma inloggning och gränssnitt både för er och era kunder.

Kontakta oss

Ett ärendehanteringssystem som underlättar för bostadsutvecklare

En del funktioner ingår i baspakten medan andra är tillägg. Plocka ihop det som passar just er tillvalsprocess.

Felanmälan

Med funktionen Felanmälan kan kunder enkelt rapportera problem och brister med sin inredning direkt i sin telefon eller dator.

Digital bopärm

Med den digitala bopärmen har kunden alltid tillgång till produktblad, skötselanvisningar och information för just sin inredning.

Ritningar

Med denna funktion kan bostadsköparen se och skriva ut bostadens ritningar. Det är oftast ritningstyper som bofaktablad, köks- och el-ritningar som läggs in. Själva uppladdningen tar Libitums projektledare hand om.

Kalender

Med funktionen Kalender kan bostadsköparen ta del av olika händelser.

Sid- & menyhantering

För att anpassa de olika sidorna text och bildmässigt som kunderna kan besöka används funktionen sid- & menyhantering.

Bildhantering

Med bildhantering kan du som administratör ladda upp olika bilder som skall visas för din kund på de olika sidorna.

Nyheter

Med nyhetssidan kan ni snabbt, enkelt och effektivt kommunicera med bostadsprojektet alla köpare samtidigt. Till exempel kan ni rapportera hur bygget fortskrider, om en vitvara kanske utgått och ska ersättas med en annan eller när det är dags för öppet hus.

Dokument

Som bostadsinnehavare är det en hel del dokument och papper att hålla reda på. Funktionen för dokument bidrar med struktur och ordning samt att man har med sig sina dokument så fort telefonen är laddad och är uppkopplad.

Bokningsfunktion

Med bokningsfunktionen kan du enkelt bjuda in dina kunder att göra olika tidsbokningar, såsom att boka hisstid vid inflyttning eller möte med en inredare. Bokningsfunktionen gör det enkelt för dig som kundansvarig att hålla koll på och administrera bokningar i projektet. Kunderna och du som administratör kan enkelt synkronisera bokningar med din egen kalender.

Multipla språk

Med stöd för flera språk blir det lättare att kommunicera med dina kunder.

Låt era kunder känna igen er. Vi skräddarsyr portalen med er grafiska profil

Er grafiska profil
Marie Magnusson

Intresserad av att veta mer?

Hej Marie här, tveka inte att kontakta mig och du vill se demo eller har några frågor.