“Med Libitums tjänster för tillval- och ärendehantering sparar vi tid”
Denice Nielsen, Credentia

libitum facility – ärendeportalen

Samla och hantera felanmälan på ett och samma ställe

Som fastighetsägare eller bostadsutvecklare finns det mycket att hålla koll på, inte minst när det kommer till att hantera garantiärenden och felanmälan.

Med vår lösning för eftermarknad och hantering av felanmälan får du en tydlig överblick. Så fort ett ärende kommer in i systemet så får du en notis, sedan föreslår systemet automatiskt vem av alla inblandade entreprenörer eller leverantörer i just det projektet som bör avhjälpa felet.

Bra överblick och smidig hantering av ärenden

Den boende rapporterar enkelt in sitt ärende/felanmälan via sin mobil, surfplatta eller dator. Administratören får en bra överblick över inkomna ärenden och kan snabbt och smidigt skapa arbetsorder och fördela ut dessa till rätt part.

Libitum Facility bidrar till att skapa kontroll över eftermarknadsprocessen och att säkerställa att inga ärenden ramlar mellan stolarna.

En sömlös lösning från säljskede till eftermarknad

Det unika med våra olika system är att de fungerar sömlöst med varandra.  När tillvalshantering övergår till eftermarknad ligger bostäderna klara och konfigurerade per automatik. Självklart även med samma inloggning och gränssnitt för administratörer och kunder.

Digital bopärm

För bostadsköpare är det viktigt att enkelt komma åt bruksanvisningar och annan dokumentation kring bostaden. Det kan smidigt tillgängliggöras i digital form genom vår digitala bopärm.

Felanmälan

Kundernas felanmälan görs enkelt och direkt i systemet. Kunderna mottar återkoppling via e-post och/eller SMS när ett ärende öppnas, påbörjas eller avslutas.

Låt era kunder känna igen er.
Vi skräddarsyr med er grafiska profil.

Er grafiska profil