Boka demo

0520-700 50

Spannmålsgatan 13, 461 30 Trollhättan

Rättarvägen 3, 169 68 Solna

Ett digitalt showroom för att presentera ert sortiment

Libitum erbjuder ett digitalt showroom för leverantörer till byggbranschen

Via leverantörsportalen får du som leverantör en ny kanal, ett digitalt showroom, att presentera ditt sortiment med komplett produktinformation anpassat för dina kunder. Det digitala showroomet förenklar insamling av produktinformation och hanteringen av inredningsval för nyproduktion av bostäder och ombyggnation. Ni som leverantör kan själv välja om ni vill administrera ert produktutbud eller ta hjälp av Libitums projektledare.

Marknadsför ert sortiment

Via Leverantörsportalen får ni möjlighet att marknadsföra er och ert sortiment via ett så kallat leverantörskort – där hittar bostadsutvecklaren all information om er som leverantör såsom kontaktinformation, produkter, aktuella kampanjer, nyheter, inspirationsbilder samt länkar till sociala medier.

Era kunder får notiser om nyheter och uppdateringar i ert sortiment

Era kunder har möjlighet att se alla anslutna leverantörer och produkter i Leverantörsportalen. Det finns också möjlighet att välja ut sina leverantörer och sortiment. Kunderna har möjlighet att slå på ett kraftfullt produktregister där man kan anpassa en del produktinformation (som tex utpris mot kund eller benämning). I produktregistret kan man enkelt uppdatera en produkt i ett eller flera projekt samtidigt (om den kanske utgått, ändrats eller ersatts).

Ett effektivt digitalt skyltfönster

Via leverantörsportalen får ni ett digitalt skyltfönster och ett effektivt sätt att nå ut med era produkter och nyheter både till befintliga och till nya kunder.

Underlätta för era kunder

Ni hjälper era kunder att alltid ha tillgång till senaste sortiment samt underlättar uppbyggnaden av Tillvalshanteringen och Eftermarknad

Var tillgängliga för era kunder

Ni underlättar för era kunder att både hitta, välja ut, skapa koncept och projektunderlag i samma system.

Några av våra anslutna varumärken