Libitum Insights

LIBITUM INSIGHTS

Håll koll på projekt och trender ​

Med Libitum Insights ger vi bostadsutvecklare möjligheten att få inblick i den data som genereras under ett projekts livscykel eller i hela din projektportfölj. Libitum erbjuder en rapportdel och en analyticsdel där vi presenterar data om produkter, priser, tider och kombinationer av dessa. Det är också möjligt att skapa skräddarsydda rapporter utifrån behov. Med hjälp av Insights ges du möjlighet att analysera projektens inredningsval och tillval på en övergripande nivå och se trender över tid. 

Reports

Vet du inte vilken typ av rapport du behöver?
Vi har standardrapporter som stödjer hela produktionsprocessen. Såsom beställningsunderlag, produktionslista, egenkontroller och kvalitetscheck av tillvalsbeställningar. Vi kan även skräddarsy dina rapporter. 

Genom rapportfunktionen kan du genom en enkel filtrering få fram rätt beställningar till rätt underleverantör. 

Analytics

Analytics tillåter dig att förbättra din produktportfölj och anpassa den till marknadens trender. Här kan du se statistik och trender på felanmälda produkter och vi ger dig möjlighet att analysera dina tillvalsprojekt samt att se trender över tid. Analytics data kan du också använda som beslutsunderlag inför framtida projekt för att fånga kundfavoriter och plocka bort produkter med kvalitetsproblem. 

Låt era kunder känna igen er.
Vi skräddarsyr med er grafiska profil.

example