Credentia har tecknat ramavtal med Libitum

Credentia tecknar ramavtal med Libitum

Libitum och Credentia har tecknat ett ramavtal vilket innebär att Credentias bostadsköpare i samtliga projekt erbjuds att göra inredningsval digitalt och ärendehantering för eftermarknad i Libitums webbtjänster. Även Credentias dotterbolag RBE ser en stor nytta av Libitums tillvalsportal i deras stora stambytesprojekt. Med hjälp av webbtjänsterna hanteras kommunikation med kunder och övriga inblandade parter på ett effektivt, säkert och tidsbesparande sätt. Detta samtidigt som det blir roligt och inspirerande för slutkund att planera och inreda sin bostad samt enkelt att hantera eventuella ärenden efter tillträde. 

Med Libitums tjänster för tillval- och ärendehantering sparar vi tid, och kan dessutom erbjuda våra kunder en digital och modern lösning” Denice Nielsen, Credentia. 

Credentia är en bygg- och fastighetskoncern som utvecklar och bygger framtidens boenden och andra viktiga samhällsfunktioner. Koncernen har 115 anställda och kontor i Norrtälje och Sollentuna. I fastighetskoncernen ingår även Roslagens Byggnadsentreprenad. Sedan 2013 är Credentia helägda av Tagehus.