Det är viktigt för oss att vi har ett verktyg som förenklar och som ser bra ut för våra kunder

Vi är väldigt stolta och glada över att vi nu inlett ett samarbete tillsammans med Midroc. Midroc är en bostadsutvecklare som skapar attraktiva bostäder för alla, fokus ligger på miljö, hållbarhet och framtid, utan att tumma på unika och kundanpassade lösningar. Med hjälp av Libitums digitala plattform får Midroc rätt förutsättningar för en sund miljö då stora delar av en annars papperskrävande och manuell process nu blir digital och mer tillgänglig.

Främsta anledningen till att vi valde Libitum är att verktyget känns väldigt genomtänkt och genomarbetat. Det är viktigt för oss att vi har ett verktyg som förenklar och som ser bra ut för våra kunder. Just att det finns en tydlig röd tråd mellan tillvalshanteringen, byggproduktionen och ärendehanteringen är väldigt viktig för oss och något som underlättar mycket, i och med att vi slipper en hel del handpåläggning.

Utöver det så märks det tydligt att ni som jobbar på Libitum har gedigen erfarenhet från byggbranschen, och har en produkt som är välanpassad utifrån de frågor och problem kopplat till tillvalen som brukar uppkomma under såväl tillvalsprocess som byggproduktionen, vilket är en stor fördel.” Säger Henrik Andersson, Projektchef Entreprenad på Midroc.