Hafa ansluter till Leverantörsportalen

Libitum inleder samarbete med Hafa Bathroom Group. Deras produkter finns nu tillgängliga på Libitums digitala showroom leverantörsportalen. Eva Östergren, Marknads- & Digitaliseringschef, berättar om Hafas erfarenheter kring digitalisering och vilka trender som syns kring bad.

Berätta lite om Hafa?

Hafa är en modern badrumsaktör som erbjuder allt för badrummet.  Vi sätter kunden i fokus och utifrån det utvecklar vi ständigt vårt sortiment. Dessutom gör vi det enkelt för kunden genom våra unika digitala verktyg fullmatade med fakta som underlättar det dagliga arbetet och används flitigt varje dag av våra kunder.

Hur jobbar Hafa med digitaliserade processer?

Vi är ligger långt framme när det gäller vår digitalisering, allt från orderflöde till information och säljhjälpmedel sedan många år tillbaka. Vi har fullt utbyggt PIM system som är vår bas i informationsflödet och i vår artikelhantering. Vi kan enkelt förse våra kunder med rätt information och dokumentation i realtid.

Vad ser du för fördelar med Leverantörsportalen och hur passar verktyget in i er digitaliseringsresa?

Leverantörsportalen ser vi som ett viktigt hjälpmedel för att förenkla tillvalsprocessen för alla inblandade. Tillvalsportalen kommer att bli en viktig pusselbit i vårt erbjudande.

Vad ser ni för trender inom era produktområden?

Badrummet är tydligt en del av hemmet och skall återspegla stilen av de som bor där. Höga krav på kvalitet och prestanda för lång hållbarhet är viktigt.

Vad vill du skicka med till bostadsutvecklare och entreprenörer?

Vi har produkter för hela badrummet med hög kvalitet, enkla och snabba att installera. Det är enkelt att jobba med oss, vårt breda sortiment och höga servicegrad är vår styrka. En kontakt med ett brett erbjudande. Dessutom miljöklassificerar vi våra produkter hos Sunda Hus och listar produkter i Svanens husproduktportal. Vår nya duschserie IglooPro och möbelserie Hafa Shape är utvecklade för snabb montering och justering.