Hem Från Skanska tecknar avtal med Libitum

Digitalisering av bostadsköparnas inredningsval

Hem Från Skanska har tecknat ramavtal med Libitum, Nordens ledande aktör inom digitala bostadstjänster, för att digitalisera bostadsköparnas inredningsprocess. Nu kan Skanska Nya Hem erbjuda sina kunder möjlighet att via en modern webbplattform göra inredningsval i sin nya bostad. Kunderna kan göra sina val när de önskar och få dem visualiserade.

Skanska är ett av världens ledande bygg- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA.

Vi är oerhört glada över att ha fått detta förtroende från en aktör som Skanska. Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete och våra tjänster tillsammans med Skanska för att bidra till ökad lönsamhet och nöjda kunder i deras projekt”, säger Sandra Isberg, VD för Libitum

Om Libitum

Libitum startade 2010. Bolaget digitaliserar och utvecklar tjänster för ny- och ombyggnationsprojekt där kärnan har varit tillvalshantering. Sedan 2018 erbjuder de även stöd för ärendehantering samt andra kompletterande tjänster med stöd för hela kundresan. De som använder Libitums tjänster idag är bostadsutvecklare och fastighetsägare, både större och mindre aktörer inom den privata sektorn och kommunala bostadsbolag. På kontoret i Trollhättan och filialen i Stockholm jobbar 18 medarbetare.

Till Skanska