HSB har tecknat ramavtal med Libitum

Libitum och HSB har tecknat ett ramavtal som innebär att HSBs alla regionala föreningar kan erbjuda sina kunder att göra inredningsval digitalt i Libitums webbtjänst Tillvalsportalen. Med hjälp av webbtjänsten hanteras kommunikation med kunder och övriga inblandade parter på ett effektivt sätt – samtidigt som det blir kul och inspirerande att planera och inreda sin bostad för slutkunden!

HSB är en medlemsägd organisation och Sveriges största bostadskooperation. HSB grundades år 1923 och dess organisation består av HSB Riksförbund ekonomisk förening (”HSB Riksförbund”), 26 regionala HSB-föreningar och drygt 4 000 HSB bostadsrättsföreningar samt flera HSB bolag. HSB har dessutom ca 670 000 enskilda medlemmar. HSBs uppdrag är att i samverkan med medlemmarna skapa det goda boendet.

Vi arbetar hela tiden med att anpassa och utveckla HSBs inredningssortiment som vi erbjuder våra kunder som väljer HSBs nyproduktion. Tack vare Libitums webbtjänst kan nu våra kunder själva, i lugn och ro, digitalt klicka i sina inredningsval hemifrån på ett smidigt sätt, säger Maria Sjöstedt, inredningsansvarig HSB ProjektPartner.

Marie

Efter att ha levererat till flera av HSBs regionala föreningar lokalt känns det så spännande att nu få möjlighet att jobba samordnat med hela organisationen, tack vare det ramavtal vi nu ingått. HSB tar ett samlat grepp kring kundresan och inredningsvalprocessen och vi ser fram emot att vara med och vidareutveckla detta tillsammans med HSB, säger Marie Magnusson, VD på Libitum.


Om Libitum

Prop-tech bolaget Libitum är marknadsledande med tjänster som idag används av de flesta större bostadsutvecklarna i Norden. Libitum erbjuder bostadsutvecklare och byggföretag SaaS-tjänster för hela kundresan, från försäljning och tillvalshantering, till ärendehantering och boservice. Genom kompletta lösningar ger Libitum stöd för hela kundresan och bidrar till att nutidsaktivera byggbranschen.