Husconcept väljer Libitum

Husconcept har kunderna i fokus och för att förenkla och förbättra kundens upplevelse har Husconcept valt Libitums Tillvalsportal.

Husconcept AB erbjuder en effektiv byggproduktion av marklägenheter, radhus och mindre flerbostadshus med kontroll från start till mål. ”Vårt mål är att kunna erbjuda kunder ett brett urval av hus med smarta lösningar till rätt pris” säger Emma Blixt, tillvalsansvarig på Husconcept.

Vi på Libitum är väldigt glada att få vara med på Husconcepts digitala resa för en förenklad tillvalsprocess. Kunderna ska på ett enkelt sätt i lugn och ro kunna sitta ned och kolla igenom utbudet av materialval, lätt gå tillbaka och ändra sina val, hålla en dialog med kundansvarig på projektet och signera digitalt när alla valen är gjorda.

Emma är ansvarig för tillvalshanteringen i projektet Väderkvarnen. Hon har arbetat på Husconcept i över två år som projektkoordinator och är numera också produkt- och kvalitetsansvarig. Emma har stora ambitioner att utveckla företaget framåt samt ett brinnande intresse för kundhanteringen.