JM velger Libitum

JM velger Libitum som leverandör for å digitalisere boligkjøpernes innredningsvalg

Libitum, Nordens ledende aktør innen digitale boligtjenester, har tegnet rammeavtale med boligbyggeren JM for digitalisering av innredningsvalg. Løsningen skal brukes i alle JM’s boligprosjekter i Norden. Avtalen innebærer at JM kan tilby sine kunder en moderne webbasert løsning for innredningsvalg. Kundene får mulighet til å gjøre innredningsvalgene digitalt samtidig som de blir visualisert direkte. JM vil fortsatt tilby sine kunder personlig kontakt og rådgivning ved innredningsvalg om ønskelig. Først ut er boligprosjektene Porten i Silverdal i Stockholm og Torgkvartalet på Myrvoll Stasjon rett syd for Oslo. 

JM er en av Nordens ledende utviklere av boligområder bestående av leiligheter, rekkehus og eneboliger. Virksomheten fokuserer på nyproduksjon av boliger på attraktive steder i Sverige, Norge og Finland. JM har stort fokus på bærekraft og er eneste boligutvikler i Norden som Svanemerker sine boliger. JM startet arbeidet med å forenkle tilvalgsprosessen for flere år siden og valgte Libitum som leverandör fordi Libitum tilbyr en løsning som møter JMs krav og forventninger på området. I tillegg er Libitum allerede etablert i flere av landene JM har virksomhet.

Vi er svært stolte over å ha fått denne tilliten fra en aktør som JM, som er bransjeledende når det gjelder kundetilfredshet og bærekraft. Vi ser fram til å utvikle vårt samarbeid og våre tjenester sammen med JM for å bidra til økt lønnsomhet og fornøyde kunder i deres boligprosjekter, sier Sandra Isberg, Adm.dir. hos Libitum

Om Libitum

Libitum ble startet i 2010. Vi digitaliserer og utvikler tjenester for nybygg og opppussingsprosjekt der kjernen vår har vært Tilvalgshåndtering digitalt. Siden 2018 har vi også kunne tilby våre kunder støtte for saksbehandling for ettermarkedet. Samt flere andre tjenester for å kunne dekke hele kundereisen. Våre kunder som bruker våre tjenester i dag er boligutviklere og eiendomsforvaltere, både store og mindre aktører innen privat og offentlig sektor. På kontoret i Trollhättan og Stockholm er vi idag 18 medarbeidere.