Libitum och Victrix inleder samarbete

Två marknadsledande aktörer med spetskompetens inom inredningssortiment och digitala verktyg inleder nu samarbete. Libitums Tillvalsportalen och Victrix inredarna erbjuder nu tillsammans en tillvalsprocess innefattande webbaserade lösningar och ett fysiskt Showroom.

Den naturliga länken för bostadsbranschen

Nu kan en tillvalsprocess skräddarsys efter bostadsutvecklarens krav på digital hantering, visning av inredningsval och personlig rådgivning. Bostadsutvecklarens kunder kan sitta hemma i lugn och ro och göra sina inredningsval samtidigt som de kan besöka vårt Showroom för att se och känna på de olika inredningsvalen.

Den digitala tillvalshanteringen effektiviserar hela processen för både bostadsutvecklaren och kunden. Samtidigt förenklas arbetet med beställningar, kvalitetssäkring och uppföljning. För kunden ger vi ytterligare ett sätt att känna sig trygg genom att på plats i vårt Showroom kunna logga in i sin bostad och göra sina val. Antingen helt själv eller med hjälp av personal.

Vi finns här!

Libitum flyttar in i Victrix fina lokaler i Stockholm. Victrix etablerar ett nytt Showroom i Malmö till sommaren, och kommer att erbjuda kunderna projektkontor på flera platser i landet. Libitum har sedan tidigare sitt huvudkontor i Trollhättan.

Om Victrix inredarna

Victrix inredarna är den naturliga länken mellan bostadsköparen och bygget. Vi sätter sortiment anpassat till kundgrupp och marknad. Våra inredare/ kundansvariga kan vara med under hela processen eller valda delar. Vi har ett stort inspirerande Showroom på 1600 kvm med 40-tal leverantörer som visar produkter som används som tillval.

victrixinredarna.se