Libitum söker utvecklare i Trollhättan!

Är du trött på att pendla till jobbet? Vill du ha nära till jobbet men samtidigt jobba på ett spännande företag med trevliga kollegor, i nya lokaler mitt i city?

Libitum söker dig som är en problemlösare och som har ett gediget intresse för PHP-utveckling och erfarenhet av MVC-ramverk. Som systemutvecklare hos Libitum får du stort ansvar direkt. Du jobbar med ny teknik och en lösning som är ledande på den nordiska marknaden gällande digitala lösningar för byggbranschen.

Du har stor teknisk kunskap och flera års erfarenhet av utveckling i PHP med spetskompetens inom back-end. Du har lätt att sätta dig in i nya uppgifter. Du är nyfiken och gillar att hitta nya bättre lösningar. Du gillar utmaningar och att effektivisera. Du gillar ansvar och är flexibel. Kvalitet är en viktig del i ditt arbete.

Libitum älskar sina kunder och hoppas att du kommer göra det med och vill hjälpa oss att skapa effektivare och bättre lösningar för byggbranschen!

Verksamhetsbeskrivning

Libitum Sverige AB är inne i en spännande och expansiv fas och erbjuder nu en spännande roll som back-end-utvecklare. Libitum erbjuder effektiva och digitala lösningar för byggbranschen. Med valfrihet och enkelhet som utgångspunkt är målet att förenkla vardagen för bostadsutvecklare och deras kunder. Libitum levererar tjänster som stöd vid försäljning av bostäder, tillvalshantering och eftermarknad. Libitum har huvudkontor i Trollhättan och en filial i Bromma. Libitum arbetar över hela Sverige och har påbörjat inträde i Norge och Danmark.

Libitums målsättning är att etablera sig på marknaden och äga positionen som den ledande leverantören inom digitala bostadstjänster och lösningar. Libitum erbjuder trygghet och kunskap som skapar lönsamma affärer för våra kunder.

Hos oss på Libitum är det högt i tak och vi tycker att det viktigt att ha kul på jobbet. För rätt person erbjuder vi en trevlig arbetsplats med branschens bästa kollegor och goda möjligheter till utveckling.

Erfarenhet och kompetenser Libitum söker

  • Goda kunskaper i PHP, MySQL, HTML och JavaScript
  • Viss tidigare erfarenhet av att jobba i MVC-ramverk
  • Bekväm att arbeta med versionshanteringsverktyg, t.ex. GIT / SVN
  • Högskoleutbildning är meriterande
  • Erfarenhet av visualiseringar, AR/VR är inte ett krav men meriterande
Tillträde Omgående
Varaktighet Heltid / Tillsvidare
Lön / förmåner   Fast månadslön, friskvårdsbidrag 2500 kr/år samt tjänstepension
Kontaktpersoner Sofia Schönbeck, sofia.schonbeck@libitum.com
Ansökan via e-post sofia.schonbeck@libitum.com

 

Libitum arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan nu.

Välkommen med din ansökan!