Libitum söker utvecklare till Trollhättan!

Är du en programmerare som söker möjligheten att få arbeta i ett agilt team med kunniga kollegor, där ständig förbättring och samarbete är teamets starkaste drivkraft. Vi erbjuder en arbetsplats där användare av produkten sitter i samma lokal och kan ge teamet löpande feedback på det vi utvecklar. Vill du arbeta mitt i stan, där du har närhet till allt en stadskärna har att erbjuda?

Vårt huvudkontor ligger mitt i Trollhättan med en filial i Bromma, Stockholm. Vi arbetar med Scrum som ramverk med korta sprintar och avslutar varje sprint med att teamet jobbar med egna idéer för att förbättra vår produkt. Du jobbar med ny teknik och en lösning som är ledande på den nordiska marknaden gällande digitala lösningar för byggbranschen.

Libitum älskar sina kunder och hoppas att du kommer göra det med och vill hjälpa oss att skapa effektivare och bättre lösningar för byggbranschen!

Verksamhetsbeskrivning

Libitum Sverige AB är inne i en spännande och expansiv fas och erbjuder nu en roll som fullstack-utvecklare. Libitum erbjuder effektiva och digitala lösningar för byggbranschen. Med valfrihet och enkelhet som utgångspunkt är målet att förenkla vardagen för bostadsutvecklare och deras kunder. Libitum levererar tjänster som stöd vid försäljning av bostäder, tillvalshantering och eftermarknad. Libitum arbetar över hela Sverige och har påbörjat inträde i de övriga nordiska länderna.

Libitums målsättning är att etablera sig på marknaden och äga positionen som den ledande leverantören inom digitala bostadstjänster och lösningar. Libitum erbjuder trygghet och kunskap som skapar lönsamma affärer för våra kunder.

Vem är du?

Du har stort tekniskt intresse och erfarenhet av utveckling i PHP. Du har lätt att sätta dig in i nya uppgifter, är nyfiken och gillar att hitta nya bättre lösningar. Du antar gärna utmaningar och gillar att effektivisera. Du är ansvarsfull och flexibel där kvalitet är en viktig del i ditt arbete. Hos oss på Libitum är det högt i tak och vi tycker att det viktigt att ha kul på jobbet. För rätt person erbjuder vi en trevlig arbetsplats med branschens bästa kollegor och goda möjligheter till utveckling. Vi söker framförallt dig som gillar back-end programmering, men har du någon kunskap i de tekniker vi använder så tveka inte på att ansöka.

Teknik vi använder
  • PHP, MySQL, HTML och JavaScript
  • Vi använder MVC design pattern
  • Versionshantering i GIT
  • Docker
Teknik vi sneglar mot
  • Molndrift
  • AR/VR lösningar
  • 3D-bibliotek

Vill du vara en del av ett agilt team och arbeta med en innovativ produkt?

Ansök nu om att bli en del av vårt team och få vara med att utveckla vår produkt och vår bransch. Libitum arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan nu. Välkommen med din ansökan!

Yrkesnivå
Mellannivå

Bransch
Byggbranschen, Programvaror

Anställningstyp
Heltid

Befattningar
Teknik, IT

Kontakt

Mikael Eriksson, 0705-11 82 80, mikael.eriksson@libitum.com

Ansök via LinkedIn