Libitum Sveriges VD avgår, Marie Magnusson utsedd till tillförordnad VD

Libitum Sveriges VD Sandra Isberg lämnar bolaget och går vidare mot nya utmaningar. Styrelsen har utsett vice VD Marie Magnusson till tillförordnad VD. Sandra kommer att jobba kvar i bolaget fram tills årsskiftet.

Marie Magnusson har varit vice VD på Libitum sedan 2016 och kom innan dess från Skanska, där hon under flera år arbetat med inköp, verksamhetsutveckling och digitalisering.

– Vi uppskattar det arbete Sandra Isberg gjort i att leda Libitum i tillväxtfas och hennes stora bidrag till att bolaget nu befinner sig i det läge det gör. Vi respekterar hennes beslut och önskar henne all lycka framåt. Vi är samtidigt väldigt glada för att Marie Magnusson, med sin gedigna erfarenhet av både byggbranschen och av Libitum, nu axlar ansvaret att leda bolagets fortsatta utveckling, säger Patrik Bergman, styrelsens ordförande.

Om Libitum

Proptech-bolaget Libitum startade 2010. Libitum är marknadsledande med tjänster som idag används av de flesta större bostadsutvecklarna i Norden. Libitum erbjuder digitala lösningar och tjänster för ny- och ombyggnationsprojekt med inriktning på tillvalshantering, ärendehantering och försäljningsprocess. Genom kompletta lösningar ger Libitum kunderna stöd för hela kundresan. På kontoren i Trollhättan och Stockholm jobbar drygt 20 medarbetare.