Libitum utökar med fler projekt på den Norska marknaden och inleder samarbete med Bostadsutvecklaren och Entreprenören Flaget AS.

Det norska bolaget Flaget AS kommer att använda hela Libitums digitala kundresa i projektet Vister i Hemsedal. Ett samarbete som kommer att sträcka sig flera år in i framtiden och består av flertalet av Libitums produkter, längs den digitala kundresan.

Samarbetet rivstartar med tillvalsprocessen i etapp 1 av projektet Vister i Hemsedal. Därefter följer sedan flera etapper. Vister är ett mycket fint projekt med fritidslägenheter i en fantastisk fjällmiljö som utvecklas och byggs av Flaget. Här väljer man att ta hand om hela kundresan på en och samma plats, både för kunder, bostadsutvecklingen och entreprenörssidan. Flaget startar med både kommunikationsdelen CustomerZone och tillvalshanteringen Select i Libitum. När det är dags för tillträdet kommer både den nylanserade produkten HandOver för tillträdet och Facility för eftermarknad att användas. https://visterhemsedal.no

«Vi är stolta över att bli utvalda av Flaget, för att hantera hela kundresan hos Flaget med start i projektet Vister. Vi ser mycket långsiktigt på vårt samarbete och hoppas kunna utveckla det ytterligare tillsammans med Flaget.
Det är i Norge som Libitum just nu har sin största expansion och för oss är Flaget ett spännande nytt samarbete
säger Malin Hart Randes, CRO på Libitum »

Projektet består av fritidslägenheter med utvalda stilkoncept och genomdesignat av Arkitektgruppen Drammen og interiørarkitekt fra Slettvoll. Nu bygger vi första delen av första etappen. Projektet i sin helhet består av 420 bostäder. Dessutom kommer man i projektet även erbjuda möbler från Slettvoll Drammen/Ellingsen møbler vilket är ett nytt grepp från utvecklaren. Även dessa val kommer man kunna hantera inom Libitums plattform.

«Vi har haft ett behov for digitalisere kundereisen i våre prosjekter, och tror att Libitum vil være et godt verktøy for dette» säger Torger Terum, Projektledare Flaget AS. «Vi har fått meget god veiledning og innføring i Libitum så langt, dette gir oss trygghet og tillit til at Libitum var et godt valg