Libitum växer! Är du vår nya säljare?

Serviceinriktad säljare med kundansvar

Stockholm (kontor i Bromma) eller Trollhättan

Libitum Sverige AB är inne i en spännande och expansiv fas och vi erbjuder nu en spännande roll som säljare och kundansvarig hos oss. Libitum erbjuder effektiva och digitala lösningar för byggbranschen. Med valfrihet och enkelhet som utgångspunkt vill vi förenkla vardagen för bostadsutvecklare och deras kunder. Vi levererar tjänster som stöd vid försäljning av bostäder, tillvalshantering och eftermarknad. Libitum har huvudkontor i Trollhättan och en filial i Bromma. Vi arbetar över hela Sverige och har påbörjat inträde i Norge.

Libitums målsättning är att etablera sig på marknaden och äga positionen som den ledande leverantören inom digitala bostadstjänster och lösningar. Vi erbjuder trygghet och kunskap som skapar lönsamma affärer för våra kunder.

Hos oss på Libitum är det högt i tak och vi tycker att det viktigt att ha kul på jobbet. För rätt person erbjuder vi en trevlig arbetsplats med branschens bästa kollegor och goda möjligheter till utveckling.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare representerar du Libitum gentemot kunder, främst mot bostadsutvecklare, fastighetsägare, byggbolag och allmännyttan samt leverantörer av inredningsprodukter. Du arbetar med kunder över hela Sverige och du ansvarar för nykundsbearbetning och kundvård mot vissa av våra befintliga kunder. Det är en självständig roll där du själv planerar din arbetsdag och ansvarar för hela säljcykeln. Stor vikt läggs vid din förmåga att bygga långsiktiga relationer. Du kommer rapportera till VDn och kommer arbeta nära andra kollegor som också arbetar med sälj- och kundansvar.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som är serviceminded, är bra att bygga kundrelationer och har erfarenhet av tjänsteförsäljning. Du är van att jobba självständigt och du brinner för att göra affärer och komma till avslut. Du har en naturlig fallenhet för att vårda och utveckla kundrelationer med ett stort lösningsfokus. Det är meriterade om du har kunskap om bostadsutveckling eller byggbranschen.

Egenskaper och kompetenser vi söker:
  • Minst 3 års erfarenhet av komplex lösningsförsäljning/tjänsteförsäljning
  • Affärsmässighet med teknisk förståelse
  • Strukturerad och ansvarstagande
  • Resultatinriktad
  • Inre driv och initiativrik
  • Goda/ mycket bra kunskaper i officepaketet
  • Kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska och på engelska, andra skandinaviska språk är meriterande
  • Erfarenhet av att arbeta i CRM-system (ex Lime) är meriterande
  • Universitet- eller Högskola inriktning Marknad, Försäljning, Key Account eller YH- utbildning Sales & Marketing, alt det vi bedömer likvärdigt, meriterande
  • B-körkort är ett krav
Varaktighet Tillsvidareanställning
Tillträde Omgående
Arbetstid/Varaktighet    Heltid/Tillsvidare
Lön Fast månadslön med provision. Vi erbjuder dig tjänstebil.
Kontaktpersoner Sandra Isberg, 070-545 94 40, sandra.isberg@libitum.com
Sista ansökningsdag 2019-03-15
Ansökan via e-post sandra.isberg@libitum.com

 

Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan nu. Välkommen med din ansökan!