Möt Libitums nya medarbetare

Libitum stärker upp sitt team med kompetens inom inredning, visualisering och försäljning.

Filippa Udén (vänster) har ägnat merparten av sin karriär åt försäljning och projektledning inom 3D visualisering främst gentemot fastighetsbranschen, varav en tid även i Vietnam. Hon älskar att möta kunder och drivs av att hitta bästa lösning för varje kunds unika behov.

Ida Agebro (mitten) brinner för att leverera bästa service till kund, med stor erfarenhet från olika serviceyrken. De senast 3 åren har hon arbetat som värd i showroom för kök, bad, tapet och allt inom bostadsinredning och för bostadsbygget. Ida stärker upp vårt produktionsteam som biträdande projektledare.

Kristina Råsäter Matts (höger) har främst arbetat som inredningskonsult, med erfarenhet av tillvalshantering bostäder från både JM och Besqab. Med sin breda kompetens inom både inredning, projektledning och verksamhetsutveckling har hon mycket att bidra med i vårt arbete med projekt och kunder.

Vår kundbas växer och det känns jättebra att stärka upp teamet med fler personer och att vi nu förstärker vår kompetens inom flera viktiga områden för att fortsatt kunna leverera högsta kvalitet till våra kunder!  Säger Sandra Isberg, VD för Libitum.