Möt vår norska kollega Maria Eriksen

Maria har jobbat hos oss på Libitum i snart 1,5 år och har nyligen blivit ansvarig för vår projektledarorganisation.

Berätta lite mer om din nya roll Maria?

Mine dager på jobb går først og fremst ut på å ha ett overordnet ansvar for å planlegge med vårt fantastiske prosjektteam med prosjektledere de prosjekt som vi bygger opp for våre kunder.

Her har vi ha daglige oppdateringer med hverandre, kommunikasjon med andre avdelinger i Libitum og planlegging framover.

Jeg bygger også prosjekt, og jeg er med på å utvikle internt hvordan vi kan bli enda bedre på det vi gjør.

Jeg har daglig kontakt med kunder, gjennomfører startmøter, opplæringer og konsulterer med kundene hvordan vi sammen løser eventuelle utfordringer som kan oppstå i en bransje der endringer kommer fort (og gjerne med tidspress).

Det kan handle om nyheter eller kommunikasjon i Boportalen, valg strukturer eller produkter i Tilvalgsportalen eller vår ettermarkedsmodul som våre kunder benytter seg av.

Hur är det att arbeta på Libitum?

Morsomt, spennende, utfordrende og utviklende er noen ord som jeg vil si beskriver min arbeidsplass. Vi er en utrolig fin gjeng med mennesker som alle brenner for samme mål.

Vi ønsker å være best på det vi driver med!

Berätta lite mer om dig själv?

Jeg er født og oppvokst på Ekeberg i Oslo. Flyttet helt over til Trollhättan for ca 2 år siden, har en sønn på snart 3 år og 2 “bonus ungdommer” på 15 og 19 år- Og vår hund Diva.

Gift med David som fortsatt pendler til Norge som arbeider som prosjektleder i byggebransjen, jeg har pendlet til og fra Norge i 10 år før vi bestemte at jeg og vår felles sønn skulle ha vår base i Sverige.

Jeg stortrives med å bo i en “litt mindre by”, med natur og hester nære- Hesteinteressen har vært viktig for meg hele oppveksten og dette forsøker jeg å prioritere når tiden strekker til.

Ellers så blir mine dager fylt opp med det jeg synes er morsomt, som å være med familie, møte venner med barn og være ute så mye som mulig. Min arbeidserfaring har fra dag 1 vært med kundebehandling av ulike former, først i butikk så over på telefon og deretter nå som prosjektsjef med kundeansvar.

Vad är roligast med jobbet?

Kollegaer, og kunder er det som gjør en utrolig hektisk hverdag morsomt og lønnsomt.

At vi har ett produkt som jeg med stolthet kan si at jeg jobber med. Og at vi alle sammen som jobber i firmaet får lov til å bli hørt og sett for videre utvikling.

Nåt som folk inte vet om dig?

At jeg er over gjennomsnittet interessert i biler og at jeg ikke synes det er noe gøy å lage mat eller å bake.