Nytt projekt för SSM – West Side Solna

Bostadsköparna i SSM:s projekt West Side Solna kommer att få göra sina inredningsval på webben, via en skräddarsydd Tillvalsportal som levereras av Libitum. Tillvalsprocessen blir rakt igenom digital för bostadsköparna med e-signering för att bekräfta sin tillvalsbeställning. West Side Solna omfattar 252 bostadsrätter, med noggrant utformade planlösningar för att leverera max på såväl yteffektivitet som prisvärdhet. Här kommer det att finnas en gemensam takterrass och en pool på innergården för svalkande dopp. Läs mer om projektet här.

SSM och Libitum ingick under 2017 ett ramavtal som innebär att Libitum ska leverera digitala lösningar och tjänster för tillvalshantering i SSM:s bostadsprojekt i Stockholm.

SSM är en spännande aktör på bostadsmarknaden i Stockholm – deras vision om en bostadsmarknad med plats för fler människor ligger helt rätt i tiden. Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete och leverera förstklassiga tillvalslösningar som bidrar till lönsamhet och nöjda kunder i deras projekt”, säger Sandra Isberg, VD för Libitum.