OBOS har valgt Libitum som samarbeidspartner for å digitalisere boligkjøpernes interiørvalg.

Libitum og OBOS har inngått en rammeavtale som innebærer at selskapene i OBOS konsernet kommer til å benytte seg av Libitum sin løsning for å digitalisere boligkjøpernes interiørvalg. Med Libitum sin hjelp får OBOS sine kunder muligheten til å gjøre interiørvalg i sin nye bolig digitalt med visualisering av produkter. Kundene kan gjøre sine tilvalg når de ønsker dette i fred og ro, men har selvfølgelig mulighet til personlig kontakt med kundeansvarlig fra OBOS.

OBOS er en av Nordens største boligbyggere, som eies av over en halv million medlemmer. OBOS ble etablert 1929, med hovedmål da som nå. Bygge bra boliger for sine medlemmer. OBOS bedriver boligutvikling i Norge og Sverige. I Norge skjer boligutviklingen med selskapene: OBOS Nye hjem, OBOS Fornebu og OBOS Block Watne. I Sverige skjer boligutviklingen med selskapene OBOS Sverige, OBOS Kärnhem, OBOS Nya hem og varemerkene Myresjöhus og Smålandsvillan.

Denne rammeavtalen er et strategisk grep for oss, som ett av flere tiltak som støtter opp under digitalisering av kundereisen. For kjøpere er det svært viktig å kunne gjøre tilpasninger på boligen sin før innflytting. Vi er opptatt av at dette skal være en positiv opplevelse, og det må derfor være enkelt, oversiktlig, og på kjøpers premisser, sier Jorunn Øyna, Direktør for Digitale kundetjenester i OBOS

Marie

Marie

Vi er fantastisk glade og stolte over å ha fått denne tilliten fra OBOS som er en av de ledende boligutviklerne i Norden. Vi ser frem imot ett utviklende samarbeid og bidra til fornøyde kunder og effektive prosesser i OBOS selskapene, sier Marie Magnusson, Direktør i Libitum.


Om Libitum

Prop-tech selskapet Libitum er markedsledende med tjenester som idag benyttes av flere av de større aktørene når det gjelder boligutvikling i Norden. Libitum tilbyr boligutviklere og byggentreprenører SaaS-tjenester for hele kundereisen, fra salg og tilvalgshåndtering, til ettermarked og boligservice. Med komplette løsninger gir Libitum støtte for hele kundereisen og bidrar til å nåtids aktivere byggebransjen.