OBOS väljer Libitum som partner för att digitalisera bostadsköparnas inredningsval

Libitum och OBOS har ingått ett ramavtal som innebär att bolag inom OBOS koncernen kommer att använda Libitums lösningar för att digitalisera bostadsköparnas inredningsval. Med Libitums hjälp får OBOS kunder möjlighet att göra inredningsvalen för sin nya bostad via en smidig webblösning där de olika valmöjligheterna visualiseras. Kunderna kan göra sina val i lugn och ro när de önskar, men fortfarande med möjlighet till personlig kontakt med kundansvarig på OBOS.

OBOS är en av Nordens största bostadsbyggare, som ägs av över en halv miljon medlemmar. OBOS grundades 1929 med huvudmålet då som nu, att bygga bra bostäder för sina medlemmar. OBOS bedriver bostadsutveckling i Norge och Sverige. I Norge sker bostadsutvecklingen genom bolagen: OBOS Nye Hjem, OBOS Fornebu och OBOS Block Watne. I Sverige sker bostadsutvecklingen genom OBOS Sverige och varumärkena: Myresjöhus, Smålandsvillan, OBOS Kärnhem och OBOS Nya Hem.

Denne rammeavtalen er et strategisk grep for oss, som ett av flere tiltak som støtter opp under digitalisering av kundereisen. For kjøpere er det svært viktig å kunne gjøre tilpasninger på boligen sin før innflytting. Vi er opptatt av at dette skal være en positiv opplevelse, og det må derfor være enkelt, oversiktlig, og på kjøpers premisser, sier Jorunn Øyna, Direktør for Digitale kundetjenester i OBOS

Marie

Marie

Vi är fantastiskt glada och stolta över att ha fått detta förtroende från OBOS som är en av de ledande bostadsutvecklarna i Norden. Vi ser fram emot ett utvecklande samarbete och att få bidra till nöjda kunder och effektiva processer i OBOS verksamhet, säger Marie Magnusson, VD för Libitum


Om Libitum

Prop-tech bolaget Libitum är marknadsledande med tjänster som idag används av de flesta större bostadsutvecklarna i Norden. Libitum erbjuder bostadsutvecklare och byggföretag SaaS-tjänster för hela kundresan, från försäljning och tillvalshantering, till ärendehantering och boservice. Genom kompletta lösningar ger Libitum stöd för hela kundresan och bidrar till att nutidsaktivera byggbranschen.