Peab Bostad väljer Libitum som partner

Libitum, Nordens ledande aktör inom digitala bostadstjänster, har tecknat ett ramavtal med Peab Bostad för att digitalisera bostadsköparnas inredningsval.

Vår tjänst för tillvalshantering kommer användas i Peabs alla projekt i Sverige. Avtalet innebär att Peab nu kan erbjuda sina kunder möjligheten att via en modern webblösning kunna göra sina inredningsval var som helst ifrån och i lugn och ro när de önskar. Och dessutom få dem visualiserade. Först ut är projektet Vena Ängar i Kungälv.

“Vi är oerhört stolta över att ha fått detta förtroende från en aktör som Peab Bostad. Vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete och våra tjänster tillsammans med Peab för att bidra till ökad lönsamhet och nöjda kunder i deras projekt”, säger Sandra Isberg, VD för Libitum

Maria
Med Libitum får vi en bättre kundupplevelse

Vi ser att Libitums tjänst ger en bra kundupplevelse och ser fram emot ett nära samarbete. Vi tror att Libitums tjänst tillsammans med andra satsningar vi gör ska hjälpa oss att få ännu fler nöjdare kunder, säger Maria Leksell, sortimentsansvarig Peab Bostad.

Om Libitum

Startade: 2010.
Gör: Digitaliserar och utvecklar tjänster för ny- och ombyggnation där kärnan har varit tillvalshantering. Sedan 2018 erbjuder de även stöd för ärendehantering samt andra kompletterande tjänster.
Var: Kontor i Trollhättan och i Stockholm.
Kunder: Bostadsutvecklare och fastighetsägare, både större och mindre aktörer inom den privata sektorn och kommunala bostadsbolag.
Antal medarbetare: 20