Riksbyggen och Libitum ingår ett nytt samarbetsavtal

Vi på Libitum är väldigt stolta över att Riksbyggen ger oss fortsatt förtroende som partner för leverans och utveckling av den digitala kundresan. Redan från tidigt skede inför en bostadsköpares köpbeslut, levererar vi vår produkt “visningsbostad” med en företagsunik 3D visualisering för Riksbyggen. Därefter levererar vi Libitums stöd för hantering av inredningsval. Riksbyggen kommer nu att kliva in och arbeta i vår ProductHub och administrera sitt sortiment direkt i plattformen där leverantörer av inredningsprodukter också är uppkopplade.

Riksbyggen är en stark aktör som under lång tid har jobbat medvetet med att bygga upp en stark profil kring produktsortiment och inredning genom centrala inredningsstilar. Vi ser fram emot att bygga vidare på vårt samarbete med Riksbyggen som är en av Libitums äldsta och samtidigt mest framåtlutade kunder. Att dessutom få möjlighet att göra det i nära samklang med Libitums fortsatta utveckling – där visualisering och effektivisering utgör starka komponenter känns mycket spännande – säger Malin Hart Randes, CRO på Libitum.

Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla. Riksbyggen utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och blev nyligen utnämnda till bäst i branschen när Prognoscentret presenterade årets NKI-resultat (Nöjd kund index) för landets bostadsutvecklare inom garantifasen.