Schneider Electric flyttar in i Leverantörsportalen

Nu utökas Libitums portal för tillval i nya bostäder med smarta och designade elmaterial från Schneider Electric. Därmed kan vägguttag och strömbrytare väljas med samma omsorg som exempelvis kakel och golv.

Libitum erbjuder tjänster och digitala lösningar till byggbolag som producerar och säljer bostäder. I Tillvalsportalen kan bostadsköparna göra sina val utifrån de alternativ som byggbolagen visar upp för det aktuella byggprojektet. Nu utökas Libitums globala produktbank med elmaterial som strömbrytare, vägguttag, dimmers och termostater från Schneider Electric.

– Att få välja kakel till sin nya bostad känns som en självklarhet men när det gäller vägguttag och strömbrytare som finns i varenda rum, har det oftast varit standard. I och med att vi flyttar in i Libitums produktbank kan byggföretagen erbjuda bostadsköparna en mångfald av inredningsdetaljer även på elområdet, som skapar en personlig stil i hemmet, säger Carina Gustafsson, ansvarig för e-commerce på Schneider Electric Sverige.

Till pressmeddelande