Skanska Eiendomsutvikling väljer Libitum som leverantör för digitalisering av kundresan

Skanska Eiendomsutvikling tecknar ramavtal med Libitum för att digitalisera kundresan för sina bostadsköpare. Libitums lösningar kommer att användas i samtliga av Skanska Eiendomsutviklings projekt och innebär bland annat att deras kunder kommer få möjlighet att göra inredningsval för sin nya bostad i lugn och ro, när de önskar, via webben. Först ut är projekten Aveny Vest, Nedre Bleiker, Tigergården, Bjørndalen Allè og Consulens Brygge.

Nina Hox-Meedom

Vi är mycket nöjda med den nya lösningen från Libitum, och hoppas och tror att våra kunder kommer att ha stor nytta av den – både för att göra inredningsval och för att kommunicera med oss, säger Nina Hox-Meedom, Rådgivare Utveckling- och kvalitetsavdelningen Skanska Eiendomsutvikling.

Skanska Eiendomsutvikling är en av Norges ledande bostadsutvecklare, med många års erfarenhet av att utveckla och bygga hem som är bra och trygga att bo i. De utvecklar bostadsprojekt i utvalda geografiska områden i Norge: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger och Kristiansand – och har en bred kompetens i att bygga på komplexa tomter som knutpunkter.

Marie Magnusson

Vi är oerhört stolta över att ha fått detta förtroende av Skanska Eiendomsutvikling som är en av de branschledande bostadsutvecklarna i Norge. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla branschen tillsammans med Skanska Eiendomsutvikling, säger Marie Magnusson, vice VD och Produktionsansvarig på Libitum.

Libitum startade 2010. Bolaget digitaliserar och utvecklar tjänster för ny- och ombyggnationsprojekt där kärnan har varit tillvalshantering. Sedan 2018 erbjuder de även stöd för ärendehantering samt andra kompletterande tjänster med stöd för hela kundresan. De som använder Libitums tjänster idag är bostadsutvecklare och fastighetsägare, både större och mindre aktörer inom den privata sektorn och kommunala bostadsbolag. På kontoret i Trollhättan och filialen i Stockholm jobbar 18 medarbetare.

För mer information se www.libitum.com/nyheter eller kontakta Marie Magnusson,
vice VD och Produktionsansvarig, på
 0761-78 61 49 eller marie.magnusson@libitum.com