Skanska Eiendomsutvikling velger Libitum som leverandør for digitalisering av kundereisen

Skanska Eiendomsutvikling AS har inngått rammeavtale med Libitum for å digitalisere kundereisen for sine boligkjøpere. Libitum sine løsninger vil bli benyttet i Skanska Eiendomsutvikling sine boligprosjekter. Dette blant annet for at deres kunder vil få muligheten til å gjennomføre innredningsvalg i sin nye bolig i fred og ro, og når de ønsker det, via webløsningen. Først ut med dette er prosjektene Aveny Vest på Lillestrøm, Nedre Bleiker Gård i Asker, Tigergården på Ensjø i Oslo, Bjørndalen Allè i Kristiansand og Consulens Brygge i Stavanger.

Nina Hox-Meedom

Vi er godt fornøyd med den nye løsningen, og håper og tror at våre kunder vil ha mye nytte av den, både til valg av tilvalg, og til kommunikasjon med oss.» , sier Nina Hox-Meedom, Rådgiver utvikling – og kvalitetsavdeling Skanska Eiendomsutvikling.

Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere, med mange års erfaring i å utvikle og bygge hjem det er godt og trygt å bo i. De utvikler boligprosjekter i utvalgte geografiske områder i Norge: Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Kristiansand – og har en bred kompetanse i å bygge på komplekse tomter som knutepunker.

Marie Magnusson

Vi er utrolig stolte over å ha fått denne tilliten av Skanska Eiendomsutvikling som er en av de bransjeledende boligutviklerne i Norge. Vi ser virkelig frem i mot å fortsette utvikle bransjen sammen med Skanska Eiendomsutvikling, sier Marie Magnusson, vice VD og Produksjonsansvarlig hos Libitum.

Libitum ble startet opp i 2010. Selskapet digitaliserer og utvikler tjenester for nybygg og oppussingsprosjekt der kjernen har vært TIlvalgshåndtering. De tilbyr også støtte for reklamasjonshåndtering samt andre viktige tjenester for å støtte hele kundereisen og bidra til fornøyde og godt ivaretatte kunder. De som benytter seg av Libitum sine tjenester idag er boligutviklere og eiendomselskap, både store om mindre aktører innen den private sektoren og offentlige eiendomselskap. På kontorene i Trollhättan og Stockholm jobber det idag 18 medarbeidere.