Skånska Fastigheter väljer Libitum som leverantör av digital kundresa

Skånska Fastigheter och Libitum inleder samarbete kring den digitala kundresan med marknadsföring av inredningsmöjligheter, kommunikation, inredningsval och eftermarknad.

De första projekten startas upp direkt, dels i ett pågående villaprojekt i Hemmestorp där Libitum fått uppdraget att leverera system för eftermarknaden. Samtidigt startar ett annat projekt i Hemmestorpsområdet där uppdraget är att i tidigt skede visa vilka inredningsval som köpare kommer ha möjlighet att välja i projektet genom Libitums produkt ”Explore” eller ”Visningsbostad” som den också kallas.

Vi är imponerade av att Skånska Bostäder väljer att satsa på nya digitala lösningar i en tuff tid och samtidigt stolta att bli valda när det verkligen gäller, säger Malin Hart Randes, CRO på Libitum. Libitum levererar lösningar för hela den digitala kundresan för Bostadsutvecklare

Skånska Fastigheter är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag som arbetar med nyproduktion och fastighetsutveckling av både flerbostadshus och villor i Skåne med omnejd.

Proptechbolaget Libitum är marknadsledande med tjänster som idag används av de flesta större bostadsutvecklarna i Norden. Libitum erbjuder bostadsutvecklare och byggföretag SaaS-tjänster för hela kundresan från marknadsföringsskedet, kommunikation och tillvalshantering till digitala tillträden och digital eftermarknadshantering. Genom kompletta lösningar ger Libitum stöd för hela kundresan och bidrar till att effektivisera och digitalisera fastighetsbranschen.