Sommarhälsning från Libtium

De senaste 6 månaderna har varit en omskakande tid för alla. Vi på Libitum är otroligt ödmjuka och tacksamma för att vi fått fortsätta vara med och hjälpa våra kunder och alla som köpt en ny bostad av dem under den här tiden. Det har vi gjort genom att göra det vi alltid gjort, digitalisera hela bostadsaffären, från försäljning och tillvalshantering till felanmälan, och på så vis göra det möjligt för alla inblandade i projekten att fortsätta framåt trots de restriktioner som råder pga Covid19.

Under våren har vi lagt mycket fokus på att utveckla en helt ny modul, ett kundunikt produktregister som möjliggör att en produktuppdatering från en leverantör kan slå igenom på en specifik bostad eller hela projektet med en enda knapptryckning. Detta tror vi kommer revolutionera tillvalshanteringen framöver och vi ser framemot att presentera denna lösning för er kunder under hösten. Många leverantörer har också anslutit sig till Leverantörsportalen under våren vilket är glädjande.

Sandra Isberg, VD Libitum

Vi har också gjort en mängd mindre men viktiga förbättringar i systemet som underlättar arbetet för dig som kundansvarig och administratör. Utöver det så har vi också färdigställt vårt erbjudande gällande visualiseringar och renderingar. Nu kan vi hjälpa er att ta fram fantastiska projektbilder, filmer eller solstudier som ni kan använda i vår Försäljningsportal eller direkt på er egen hemsida.

Vi fortsätter att växa geografiskt och nyligen gick vi även in i Finland tillsammans med vår kund JM. Det betyder att våra plattformar nu finns översatta till danska, norska, finska och engelska samt är anpassade utifrån nationella krav kopplat till bl a Bank-ID. Och vi växer såklart i takt med våra nya kunder! Vi har precis förstärkt vårt projektledarteam med Daniel som blir ett värdefullt tillskott till gänget och som dessutom kan norska och kommer arbeta med våra norska kunder. Vi har också anställt två utvecklare som börjar hos oss direkt efter sommaren, så det kommer att bli en väldigt spännande höst! Men först ser vi fram emot en härlig sommar och semester!