Leverantörsportalen: ett digitalt showroom

Vad är Leverantörsportalen?

Ett digitalt showroom där leverantörer av inredningsprodukter presenterar sitt sortiment för bostadsutvecklare. Tillhörande produktionssystem låter dig som bostadsutvecklare snabbt och enkelt hantera produkter och sortiment för dina projekt

 

Fördelar för dig som leverantör

Leverantörer får nu ett digitalt skyltfönster som riktas direkt mot bostadsutvecklare. Som leverantör får man egen sida där man bland annat kan framhäva produkter och länka till sociala medier. Du kan nu i större utsträckning påverka hur dina produkter presenteras för bostadsköpare och hyresgäster. Eftersom produkterna i er databas är kopplad till kunder och projekt blir det lättare att nå ut med information om en produkt exempelvis skulle utgå ur ditt sortiment.

 

Fördelar för dig som bostadsutvecklare

Som bostadsutvecklare har man alltid tillgång till den senaste produktinformationen. Man slipper också den omständliga hanteringen av artikelnummer och benämningar som i regel görs för varje nytt projekt. Skulle en produkt hos en leverantör utgå meddelas detta med notiser till de projekt som påverkas. Eftersom informationen till produkterna kommer direkt från leverantören kan du lita på att den är korrekt.

 

Så fungerar det

Ett digitalt showroom där leverantörer av inredningsprodukter presenterar sitt sortiment för dig som bostadsutvecklare. Tillhörande produktionssystem låter dig som bostadsutvecklare snabbt och enkelt hantera produkter och sortiment för dina projekt.

Arbetet med att definiera och samla in produktinformation för inredningsval som ska erbjudas i ett projekt kräver ofta en hel del tid och resurser. Här finns det utrymme för effektivisering – Tillvalsportalen Leverantör är den sista pusselbiten för tillvalshanteraren.

Leverantörer kan nu ansluta sig och sin produktdatabas till Tillvalsportalen. Som leverantör skapar man också en egen sida där produktnyheter kan marknadsföras, inspirationsbilder laddas upp och mycket mer.

Bostadsutvecklaren kan i sin tur skapa projektunderlag baserat på de leverantörer och inredningsprodukter som skall erbjudas i projekten. Man kan också arbeta med fördefinierade projektunderlag som underlättar arbetet för flera projekt med återkommande utbud.