Vi hjälper er med digital kundträff

Digital kundträff vid uppstart inredningsval

Istället för att helt ställa in kundträffen som brukar hållas vid uppstart av inredningsval i projektet rekommenderar vi att bjuda in köparna till en digital kundträff. Vi kan hjälpa er att arrangera en kundträff på webben för att på så sätt inspirera och informera era köpare kring inredningsvalen som ska genomföras i Tillvalsportalen.

Vi använder en webbaserad mötestjänst som inte kräver några installationer, och skapar där upp ett schemalagt webinar med en möteslänk som kan distribueras till bostadsköparna. Köparna behöver bara trycka på weblänken för att komma in i mötet, dvs. krävs ingen inloggning. Som standardinställning har vi video och ljud avslaget för köparna när de ansluter mötet. Frågor från köparna hanteras via chatten i mötestjänsten och besvaras löpande under mötet av oss eller av er kundansvariga. Webinaret spelas in och ni kan sedan tillhandahålla inspelningen köparna i efterhand, exempelvis till dem som inte haft möjlighet att delta live.

Agendan för mötet sätter vi tillsammans, men förslagsvis med följande som utgångspunkt:

  • Bostadsköparna hälsas välkomna av er eller av oss.
  • Beskrivning av agenda för webinaret
  • Förklara upplägg för webinaret; att frågor kan ställas via chatten och besvaras löpande, webinaret spelas in och kan ses i efterhand om man önskar
  • Berätta om status i projektet, presentation av inredningsval, allmänna villkor för inredningsbeställning m.m.
  • Genomgång av Tillvalsportalen för projektet (enligt Libitums grundmanus för kundträff men anpassat för projektet i fråga)
2995 kr / event

För att sätta upp en digital kundträff bokar vi in ett planeringsmöte tillsammans med kundansvarig hos er och förbereder sedan eventet. Själva webinaret tar uppskattningsvis 30-40 minuter och efteråt tillhandahåller vi en inspelning av webinaret samt eventuella noteringar från mötet.

Kontakt

Ta kontakt med Marie Magnusson på Libitum för att boka en digital kundträff
0761-78 61 49
marie.magnusson@libitum.com