Vi söker fler stjärnor till vårt produktionsteam

Vi växer och behöver nu stärka upp vårt produktionsteam med fler projektledare. Eftersom vi jobbar mycket mot den norska marknaden är det en stor fördel om du som söker kan tala och skriva på norska.

Vi söker dig som är driven, serviceinriktad och har stor datorvana. Det är en stor merit om du kan både kan tala och skriva obehindrat på norska. Du är van att jobba självständigt och har ett skarpt öga för detaljer. Du uppskattar kundkontakt, brinner för att leverera god kvalitét och arbetar noggrant och metodiskt för att leva upp till våra kunders förväntningar.

Proptech-bolaget Libitum startade 2010. Libitum är marknadsledande med tjänster som idag används av de flesta större bostadsutvecklarna i Norden. Libitum erbjuder digitala lösningar och tjänster för ny- och ombyggnationsprojekt med inriktning på tillvalshantering, ärendehantering och försäljningsprocess. Genom kompletta lösningar ger Libitum kunderna stöd för hela kundresan. På kontoren i Trollhättan och Stockholm jobbar drygt 20 medarbetare. Vi arbetar över hela Sverige och har en växande kundbas i Norge.

Libitums målsättning är att etablera sig på marknaden och äga positionen som den ledande leverantören inom digitala bostadstjänster och lösningar. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att få nöjdare kunder.

Till platsbanken