Boka demo

0520-700 50

Spannmålsgatan 13, 461 30 Trollhättan

Rättarvägen 3, 169 68 Solna

Libitum AB


Libitum betyder valfrihet

Vi vill att människor på ett enkelt sätt ska kunna skapa sitt drömhem. Nyckeln är valfrihet och den blir möjlig genom digitalisering. Vi på Libitum skapar förutsättningar för att bostadsköpare ska få individuella och personligt inredda hem.

Samtidigt effektiviserar och förenklar vi bostadsproduktionen. Det är en win-win situation. Bostadsköparen får en bättre köpupplevelse och ett bättre boende medan de som jobbar med bostadsutveckling får mer tid och arbetsglädje.

Alla tjänar på ett bra val.

Vår vision är att vi skall vara den ledande aktören inom digitala bostadstjänster

Vi på Libitum digitaliserar och utvecklar tjänster för ny- och ombyggnationsprojekt där kärnan har varit tillvalshantering. Sedan 2018 erbjuder vi även stöd för ärendehantering samt andra kompletterande tjänster med stöd för hela kundresan. De som använder våra tjänster idag är bostadsutvecklare och fastighetsägare, både större och mindre aktörer inom den privata sektorn och kommunala bostadsbolag.

Det fria valet

Vi att det ska vara lika enkelt och lustfyllt att få ett personligt hem som att köpa sin favoritkombination av glass. För tänk om glasskiosken bara erbjöd en kula vaniljglass i bägare? Så tråkigt. Speciellt när glasskiosken utan problem skulle kunna erbjuda massor av smaker och olika toppings, och valfritt antal kulor i antingen bägare eller våffla.

En person som ska köpa bostad står oftast inför sitt livs största investering. Givetvis ska den personen ha möjlighet att få sitt hem så personligt som möjligt redan från start. Och givetvis ska en bostadsutvecklare kunna erbjuda olika val och personlig anpassning utan att det kostar mer eller är krångligt. Med Libitums verktyg och tjänster är det fullt möjligt.

Kontakta oss