Kontakta oss Kontakta support Logga in

+46 520 700 50

Spannmålsgatan 13, 461 30 Trollhättan

Rättarvägen 3, 169 68 SolnaLibitum betyder valfrihet

Vi vill att människor på ett enkelt sätt ska kunna skapa sitt drömhem. Nyckeln är valfrihet och den blir möjlig genom digitalisering. Vi på Libitum skapar förutsättningar för att bostadsköpare ska få individuella och personligt inredda hem.

Samtidigt effektiviserar och förenklar vi bostadsproduktionen. Bostadsköparen får en bättre köpupplevelse och ett bättre boende medan de som jobbar med bostadsutveckling får mer tid och arbetsglädje.

Vi är den ledande aktören inom digitala bostadstjänster

Vi på Libitum digitaliserar hela kundresan för nyproduktion och ombyggnad. Kärnan är tillvalshantering och vi har även stöd för hela kundresan, från säljstart till eftermarknad. Våra kunder är idag bostadsutvecklare och fastighetsägare, både större och mindre aktörer inom den privata sektorn och kommunala bostadsbolag.

Det fria valet

Bostadsköparen står oftast inför sitt livs största investering. Givetvis ska man då ha möjlighet att få sitt hem så personligt som möjligt redan från start. Och givetvis ska en bostadsutvecklare kunna erbjuda olika val och personlig anpassning utan att det kostar mer eller är krångligt. Med Libitums verktyg och tjänster är det fullt möjligt.

Kontakta oss