Viktor Hanson

Tillvalsportalen har blivit vårt självklara val för hantering av inredningsval

Maria Lindström, inredare på Viktor Hanson
Projekt
Kvarter 10, Barkarbystaden
Bostäder
138 lägenheter i bostadsrättsform
Byggnadsår
2017
Bostadsutvecklare
Byggnadsfirman Viktor Hanson AB
Produkt från Libitum
Tillvalsportalen medium + E-signering
Kontaktperson
Maria Lindström, inredare på Viktor Hanson

Inför projektet Kvarter 10 i Barkarbystaden, Järfälla valde byggnadsfirman Viktor Hanson att använda Libitums tjänst Tillvalsportalen. Maria Lindström som är inredare för projektet är mycket nöjd över valet.
– Tillvalsportalens produktionssystem har varit sjukt smidigt och vi har sparat viktig tid i projektet. Mycket av pappershanteringen i kommunikationen med kund har försvunnit, berättar Maria.

I och med att den mesta kontakten sker digitalt går allt snabbare och smidigare.
– Med E-signeringen får vi en skarp beställning i samma sekund som kunden slutför sin order och signerar med sitt BankID. Det är en stor fördel i jämförelse med att skicka dokument för underskrift tur och retur med den vanliga posten.

En annan fördel med Tillvalsportalen är att dokumentationen alltid finns samlad och det är lätt att gå tillbaka i historiken.
– Med chattens meddelande-funktion har vi stenkoll på den information som gått ut till kunderna. I stora projekt kan vi snabbt och smidigt kommunicera med många kunder samtidigt. Med Tillvalsportalen har all kommunikation och hela hanteringen av inredningsvalen blivit mycket effektivare. Det känns att vi nu ligger helt rätt i tiden, avslutar Maria.