Boka demo

0520-700 50

Spannmålsgatan 13, 461 30 Trollhättan

Rättarvägen 3, 169 68 Solna

Våra lösningar hjälper dig att sälja dina bostäder

Vi har sedan starten hjälpt alla typer av bostadsutvecklare med att digitalisera deras egen, men främst också deras kunders resa mot en ny bostad, och då med valfrihet, enkelhet och tillgänglighet i fokus.

Vi har under åren legat i framkant och hela tiden breddat våra tjänster för att möta våra kunders behov, så idag erbjuder vi tjänster inom alla områden. Från försäljning till eftermarknad.

Men vi nöjer oss inte med det, vi vill såklart fortsätta att bredda vårt utbud. Så idag är vi extra stolta över att ytterligare en pusselbit har fallit på plats. Vi har nämligen satt ihop ett fantastiskt team där vi skapar fantastiska renderingar, solstudier, 360 bilder mm. Vi kan kort och gott hjälpa er att ta fram ännu snyggare försäljningsmaterial, både till webb och tryck.

Vi hjälper er med hela kundresan

Eftersom vi arbetar med hela kundresan från säljstöd, tillvalshantering till eftermarknad kan dessa renderingar användas överallt, oavsett vilket skede projektet är i. Då spar man både tid och pengar, bra va?

Vår virtuella visningsbostad ger möjlighet till att se alla inredningsval

Med en virtuell visningsbostad som våra projektledare skapar upp åt er kan kunden se vilka inredningsval som kan göras i just det projektet.

Alla bofaktablad och ritningar ligger redan inne i systemet så det är enkelt att koppla på tjänsten tillvalshantering när det är dags för kunden att göra sin inredningsval.

Läs mer om vår tillvalshantering

Inte nog med det! Vi kan även ta fram bilder och visualiseringar av era projekt

Vi kan erbjuda er 3D-bilder för print och för era projekthemsidor, ta fram bofaktablad i 2D eller 3D samt erbjuda andra visualiseringstjänster baserade på era behov såsom solstudier, 360 visning, animationer och mycket mer!

Boka demo

Fotorealistiska bilder

Fotorealistiska bilder

Vi hjälper er att ta fram fotorealistiska renderingar för att få ännu snyggare säljmaterial. Bilderna kan användas både för tryck, webben och överallt i våra portaler oavsett vilket skede projektet befinner sig i.

Solstudier

Solstudier

I Sverige älskar vi sol, kanske för att den visar sig så sällan. Det är ofta en av de första frågorna som vi ställer oss när vi ska köpa en ny bostad. Är det kvällssol, morgonsol eller sol ingen alls? Med dagens teknik så behöver man inte chansa längre. Vi hjälper er att sätta ihop en exakt solstudie som talar om vilken bostad som har sol och inte, oavsett årstid och tid på dygnet. Det gäller såklart både på uteplatsen och inne i bostaden

Animation

Animation

Ni kan välja att presentera korta filmsnuttar som visar era kunder runt i lägenheten. Här kan man tex klippa ihop exteriöra och interiöra bilder tillsammans med musik och berättarröst och få en väldigt snygg presentation av projektet och kan hjälpa er i säljskedet av projektet.

Marie Magnusson

Intresserad av att veta mer?

Hej Marie här, tveka inte att kontakta mig och du vill se demo eller har några frågor.