Kundcase – ELKO

Om Elko

ELKO är en av Skandinaviens ledande tillverkare av elmateriel. I över 75 år har vi levererat kvalitetsprodukter till hem och företag. Vår långa erfarenhet kombinerat med viljan till nytänkande gör att ELKO kan presentera en komplett serie designprodukter.

ELKO RS- och Plusserien är ett lysande exempel på att vi under loppet av dessa 75 år har ändrat och förbättrat standarden för komfort, innovation, design och funktionalitet i hemmet, på kontoret och i offentliga byggnader. Vårt svenska huvudkontor finns i Älvsjö och vi är representerade i hela Sverige.

Vårt samarbete

Vi på ELKO vill utveckla och stärka vår dialog med fastighetsägare och beslutsfattare och ser Libitum som en stark samarbetspartner inom detta område.

Då vi nu lanserar ELKO Plus serien Ocean Plastic i återvunnen havsplast så kan vi tillsammans med Libitums tillvalsportal bredda vårt budskap och således öka värdet mot detta segment.

En väldigt spännande utveckling mot bättre hållbarhet och detta ger oss större möjligheter där vi vill ge vårt bidrag i det gemensamma miljöarbetet.

Vi vill bli det naturliga valet inom detta område.

“Vi på ELKO vill utveckla och stärka vår dialog med fastighetsägare och beslutsfattare och ser Libitum som en stark samarbetspartner inom detta område.”

Magnus Jennefalk, National Key Account Manager